Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Goblenuri - Magazin International de Goblenuri si (goblenuri.net)

Site-ul Goblenuri - Magazin International de Goblenuri si (goblenuri.net) este operat de societatea  , cu sediul in Str. Stirbei Voda, nr. 125, et. 4, ap. 29, Sector 1, Bucuresti.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Goblenuri - Magazin International de Goblenuri si (goblenuri.net), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Goblenuri - Magazin International de Goblenuri si (goblenuri.net) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Goblenuri - Magazin International de Goblenuri si (goblenuri.net) si a tertilor cu care Goblenuri - Magazin International de Goblenuri si (goblenuri.net) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Goblenuri - Magazin International de Goblenuri si (goblenuri.net), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Goblenuri - Magazin International de Goblenuri si (goblenuri.net) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .

 

  
  
  

Categorii produse

  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Sitemap
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
 

Recomandăm:
מחפשים מנעולן בקריות, מנעולנים/בצפון? כל מה שרציתם מנעולן בקריות אתם מתגוררים באזור הקריות ואתם זקוקים לבעל מקצוע | Wondering how to sing? Check out http://thesingerscorner.com for online singing lessons. |
partykleider Agen Bola sbobet Spiral Bevel Gear Here you can check gergedan yorumlar for gergedan boynuzu yorumları.